Hotell

83-unika-rum.jpg

Samtliga 83 hotellrum har renoverats under senare år. Grand är en mer än hundraårig byggnad och rummen präglas av gammaldags charm i kombination med modern bekvämlighet. Grands motto Tradition och förnyelse gäller i hög grad här.

Det finns inte två rum som är lika! Rummens form och orientering skiftar och de är inredda och färgsatta i klassisk trivsam stil. Varje rum har sin färg och sitt grundmönster och inramade fondtapeter ger sin prägel.

Vissa rum har en betagande utsikt över Lunds takåsar och en skymt av Domkyrkans torn är vanligt förekommande på fjärde våningen. I övrigt kan man välja rum med utsikt mot Bantorget, mot gatan eller mot gården.

Vår berömda frukostbuffé är inkluderad i rumspriset och garageplats finns tillgänglig ett stenkast från hotellet, du löser en biljett i receptionen med kostnad 120 kr för 24 timmar.

Kombinera din övernattning med mat & dryck i Grands Matsal eller Gambrinus. Unna dig ett av Grands förmånliga paketerbjudanden. Läs mer under rubriken ”Upplevelsepaket”!