Våra rum

Samtliga rum erbjuder en genomgående hög standard där B&O TV, Dux sängar och trådlöst internet är en självklarhet. Hårtork och minibar finnes på samtliga hotellrum. Badrummen kan vara stora och lyxiga och innehålla badkar med förgyllda lejontassar, andra har dusch.

Basic, Våra enklaste rum med renoveringsår under slutet på 90-tal och början av 2000-tal. Rummen bjuder på en klassisk inredning, här finns allt för din komfort och trevnad.

Classic, Våra classic rum visar en härlig inredning med helkaklade badrum, varierat badkar och dusch. Väl tilltagen arbetsyta, safeskåp och skoputsservice tillhör rummens standard.

Deluxe, Våra allra vackraste rum. Så som inramade fondtapeter tillsammans med pampiga sänggavlar och franska balkonger, sätter prägel på hotellrummen. Utöver komfort som tidigare rumskategorier erbjuder våra deluxe rum morgonrock, mineralvatten samt extra lyxiga skönhetsprodukter för hår och hud.

Relaxavdelningen, med bastu och muskelstärkande plågoapparater är en tillflykt för hotellgästerna. Omklädningsrum inredda med fantastisk mosaik, blått för herrar och rosa för damer, finns tillgängliga intill bastun. Självfallet går det utmärkt att reservera bastun för ert sällskap.