Konferens

300 konferensplatser

Avskildhet och lugn ger de bästa förutsättningarna för viktiga beslut. Hos oss finns stora, stilfulla salonger, små intima grupprum och ett auditorium, Piratensalen, som rymmer upp till 167 deltagare.

Det går även bra att hyra hela Grand för exempelvis större kongresser. Under er vistelse njuter ni av Grands gastronomi i matsalen alternativt Stora Salen. Kombinera gärna konferensen med en festlig middag och varför inte en unik vinprovning eller en visning av vår exklusiva vinkällare.

Lund är en underbar stad att strosa runt i och vi kan varmt rekommendera den kreativa mötesformen ”Walk and talk” när ni besöker oss, det ger er utrymme att utforska Lund samt finna inspiration. Vi erbjuder kartor till Hälsans stig så ni lätt hittar i staden.

Vår konferensavdelning hjälper dig gärna att planlägga och anpassa din konferens så att den motsvarar alla dina önskemål.

svenskamoten1.jpg

Grand Hotel är sedan 2007 medlem i Svenska Möten. Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige.Vill du veta mer vänligen besök www.svenskamoten.se

Vi är medlemmar i Skånska Möten och därmed utvalda att representera kvalitativa och professionella mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne.
Skånska Möten är ett fristående nätverk av ett femtiotal kvalitativa mötesplatser i Skåne, såväl med övernattningsmöjligheter som utan. Välkommen att besöka www.skanskamoten.se för mer information och bokning.