Gambrinus


Gambrinus är vår populära bistro som bjuder på liv och rörelse de flesta av dygnets timmar. Här samsas bar, lounge och restaurang under ett och samma tak. På Gambrinus är det lätt att slinka in, med eller utan sällskap. Här träffas man gärna över en god bit mat, en enkel kopp kaffe eller en god drink. Även om stämningen är informell är Gambrinus en bistro utöver det vanliga. Mellan dessa väggar lever kärleken till vällagad mat och goda drycker i högsta välmåga.

Lund har ett privilegierat läge, med tillgång till närodlade, skånska råvaror. Det avspeglas i menyn där rätterna andas lokal matkultur. Rejält och gott med andra ord. Vad som serveras beror på säsong men våra kära klassiker finns alltid på menyn.


Gambrinus är även ett vattenhål för drinkälskaren. Vår bar är rikskänd och vi kan stolt uppvisa ett stort utbud av olika drycker. Bakom den blankpolerade bardisken finns klassiska och innovativa cocktails, utvalda ölsorter och en gedigen samling av fina whiskysorter. Till Gambrinus är du alltid välkommen.

Gambrinusmeny vecka 15, 7-13 april 2014

Gambrinusmeny vecka 16, 14-20 april 2014

Gambrinusmeny vecka 17, 21-27 april 2014

Gambrinusmeny vecka 18, 28 april-4 maj 2014