Kvalitetssäkring

SÄKERHET

”Säkerhetsfrågan är en globalt viktig fråga. Detta har även blivit en prioritering när människor väljer hotel. Antalet företag som har sina största tillgångar i sin personal växer konstant. Samtidigt investerar många hotell stora resurser på säkerhet.
Den globala standarden på hotellsäkerhet är en unikt då säkerheten på hotellen ökar i takt med kravet på affärsresenärer. Safehotels har utvecklats i över två år, i samarbete med Pinkerton Consulting & Investigations, världens äldsta och mest respekterade säkerhetsföretag.”

Grand Hotel och systerhotellet Hotel Lundia var först i Öresundsregionen med att genomgå och ingå i säkerhetscertifieringen, klar från januari 2007.

safehotels.jpg

MILJÖ

Grand Hotel arbetar mycket aktivt med miljön och arbetar alltid med ett medvetet miljötänk genom hela hotellet.
”Miljömärket Svanens vision är ett hållbart samhälle, där kommande generationer har samma goda förutsättningar och chanser som vi. Ett viktigt steg mot den visionen är att vi alla, med hjälp av miljömärkning, väljer de mest miljöanpassade produkterna.
Välj därför Svanenmärkta produkter och tjänster och ta ett steg mot en bättre framtid!”

svanen_pms_347_vitbak.jpg

KVALITET

”Våra medlemmar är utvalda efter vad de kan erbjuda i miljö, boende mat och aktiviteter. Handplockade för att ge de bästa förutsättningarna för möten runt om i Sverige – svenska möten. Och samlade för att göra ditt val enklare – när du vet att vi redan sållat agnarna från vetet.”

Grand Hotel är utvalda av Svenska Möten sedan januari 2007.

svenskamoten1.jpg

“Många kockar här nere är stolta över den skånska mattraditionen, Det är något som man vill bevara, utveckla och dessutom visa upp. Ur detta sätt att tänka växte Skånska Matupplevelser upp och idag är 27 krogar certifierade. Helt enkelt det bästa av Skåne. Gästgiverier, gourmetrestauranger och några av Nordens bästa kockar. I centrum står naturligtvis den skånska maten och dess fantastiska råvaror. De krogar som är med är redan starkt profilerade ställen men man vill också vidareutveckla skånska mattraditioner och detta gärna tillsammans med andra krögare.”

Grand Hotel är med i Skånska Matupplevelser sedan 2003.

matupplevelser.jpg