Mikael Feuk & Ampelos Cellars 4-5/4
Vi tar ut svängarna och välkomnar dig till två unika kvällar i Grands Matsal när vi låter innovativ nordisk gastronomi möta kaliforniska viner av yttersta klass.
Mästerkocken Mikael Feuks meritlista är lång med bland annat OS-guld, VM-guld och framstående placeringar i Årets kock.
Ampelos Cellars grundades av danska tech-entreprenören Peter Work och producerar prisbelönta biodynamiska och ekologiska viner på europeiska druvor. Vingården har sitt säte norr om Santa Barbara.
Vi fusionerar dessa båda världar i ett kombinerat gästspel/winemakers dinner och serverar dig en femrätters meny perfekt parad med viner från Ampelos Cellars.
Meny
2 x snacks
Nässla från Flyinge - Vit sparris - Syrlig gran
Dansk hamachi - Farmors hallon – Ros
Skånsk anka - Preserverad vitkål - Ramslök
Rabarber - Myskmadra - Svartvinbärspinne
Pris: 2195 kr ink meny och vinmeny.
Från04/04 to 05/04
Från to